Ο Δήμαρχος Δέλτα για την Γιορτή της Μητέρας.
10 Μαΐου 2013
Υλικά Οδοποιίας – Χαλάστρα
14 Μαΐου 2013
Εμφάνιση όλων

Πρόγραμμα Κατασκηνώσεων 2013

ELLHNIKA PETRELEIA

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για πέμπτη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο των Πρωτοβουλιών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνεχίζουν και φέτος το καλοκαίρι το πρόγραμμα “ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ” που απευθύνεται σε παιδιά απόρων οικογενειών του Δήμου Δέλτα και πιο συγκεκριμένα για τα Δημοτικά Διαμερίσματα Διαβατών, Μαγνησίας, και Καλοχωρίου.

Το πρόγραμμα αφορά την φιλοξενία 40 παιδιών του Δήμου Δέλτα (Δημοτικά Διαμερίσματα Διαβατών, Μαγνησίας και Καλοχωρίου) ηλικίας 7 εώς 15 ετών (δηλαδή παιδιά που γεννήθηκαν απο το 1998 έως το 2006) σε επιλεγμένες θερινές κατασκηνώσεις, με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρία και η οποία θα καλύψει το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί. Απο κάθε οικογένεια, που πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου, θα μπορεί να συμμετέχει ένα παιδί. Η διαδικασία που θα ακολουθήθεί είναι η εξής:

Για κάθε παιδί θα πρέπει να συμπληρωθεί ξεχωριστά η συννημένη αίτηση και να επισυνάπτουν τα σχετικά ζητούμενα δικαιολογητικά.

Βεβαίωση απο την αρμόδια Δημοτική Αρχή ότι ο κηδεμόνας του υποψηφίου είναι μόνιμος κάτοικος των παραπάνω περιοχών και Δήμων (υποχρεωτικό).

  1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας (υποχρεωτικό) για τα εισοδήματα του 2011 απο το οποίο να προκύπτει ετήσιο εισόδημα κάτω των 10.000 ευρώ.

  2. Σε περίπτωση που το εισόδημα είναι μεγαλύτερο των 10.000 και μέχρι 20.000 ευρώ, επικυρωμένα φωτοαντίγραφα πιστοποιητικών που να επιβεβαιώνουν τα πρόσθετα κοινωνικά κριτίρια συμμετοχής (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (υποχρεωτικό), κάρτα ανεργίας, βεβαίωση ΑΜΕΑ). Τα επικυρωμένα αυτά φωτοαντίγραφα θα γίνονται αποδεκτά και στην περίπτωση του εισοδήματος κάτω των 10.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα πιστοποιητικά θεωρούνται υποχρεωτικά μόνο αν δηλωθούν στην αίτηση.

Για να προχωρήσει η έγκαιρη υλοποίηση του προγράμματος, παρακαλούμε πολύ για την υποβολή των αιτήσεων στο Γραφείο Δημάρχου, Ν. Πλαστήρα 13, Σίνδος, 2310 / 797 – 411

Για τυχόν διευκρινίσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Ξ. Καρέζη στο τηλέφωνο 2310-750256, 750781.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο