Περίληψη διακήρυξης Δημοπρασίας
31 Μαΐου 2013
Εγκαίνια Αθλητικού Κέντρου στη Νέα Μαγνησία
3 Ιουνίου 2013
Εμφάνιση όλων

Στην Κύπρο ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Γιώργος Γλώσσης

Την Κύπρο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Διαδημοτικής Επιχείρησης ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ κ. Γεώργιος Γλώσσης από τις 23 έως 26 Μαΐου 2013

Σκοποί της επίσκεψης ήταν :

Α. Oι εργασίες της 6ης συνάντησης των εταίρων του προγράμματος “eguess” στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Δράσης «Ευρώπη για τους Πολίτες 2007-2013» που οργανώθηκε στην κοινότητα του Αγρού της επαρχίας Λεμεσού και είχε ως αντικείμενο το διάλογο για τα ευρωπαϊκά δικαιώματα, το όραμα για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ευκαιρίες εκπαίδευσης στις χώρες της Ε.Ε.

Β. Η συμμετοχή στην ετήσια Γενική Συνέλευση Δημάρχων και Κοινοταρχών της Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Λεμεσού, που έγινε στην κοινότητα Πελενδρίου, με την παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών της Κύπρου Κου Χάσικου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια της εφαρμογής του προγράμματος επιμόρφωσης των Κυπρίων αυτοδιοικητικών από το ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ, σχετικά με τη Διοικητική Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Δέλτα συνοδευόταν από τον Ειδικό Σύμβουλο κ Νικ. Μυλώση, τον Διευθύνονται Σύμβουλο του ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ Κο Κων. Σαραφίδη και την Διευθύντρια του ΚΕΚ Κα Μαρ. Σωτηράκογλου. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο