“Αντιμετώπιση αδέσποτων ζώων, στα όρια του Δήμου Δέλτα”
6 Μαρτίου 2014
Ενδοδημοτική Οδοποιϊα Δήμου
11 Μαρτίου 2014
Εμφάνιση όλων

8 MAΡΤΙΟΥ – ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΜΥΝΗΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΛΩΣΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Η σημερινή ημέρα είναι μια ακόμα ευκαιρία για να εκφράσουμε τη βαθιά μας εκτίμηση και το σεβασμό , σε όλες τις Γυναίκες, τιμώντας την προσφορά τους στην κοινωνία και τους αγώνες τους για ισοτιμία.

Οι Γυναίκες καλούνται να φέρουν σε πέρας με αποτελεσματικό τρόπο μια σειρά από πολλαπλούς και απαιτητικούς ρόλους, όπως της συντρόφου, της συζύγου, της μητέρας, της εργαζόμενης, της νοικοκυράς και θα πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα, ότι στη δημοσιονομική συγκυρία που βιώνουμε, αποτελούν μακράν το πιο ευάλωτο κομμάτι του πληθυσμού στις συνέπειες της οικονομικής κρίσης .

Δεδομένων των συνθηκών αυτών, η Ημέρα της Γυναίκας , αλλά και κάθε ημέρα, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα ως αφετηρία νέων στόχων για την ουσιαστική κατοχύρωση της ισότητας σε όλες τις εκφράσεις της ζωής, που σημαίνει ισοτιμία, αλληλοσεβασμό, ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα. 

Ως Δημοτική Αρχή τιμούμε τη Γυναίκα και, δίνουμε προτεραιότητα στην στήριξη κάθε μορφής γυναικείας έκφρασης, σε κοινωνικό, πολιτιστικό, ανθρωπιστικό και πολιτικό επίπεδο. 

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο