Ευχές Δημάρχου κ. Γλώσση Γεώργιου.
15 Απριλίου 2014
Προμήθεια Υλικών Οδοποιίας
23 Απριλίου 2014
Εμφάνιση όλων

Δικαιολογητικά δήλωσης συνδυασμού Δήμου (ορθή επανάληψη)

ballot-boxΣύμφωνα με την από 24/4/2014 ανακοίνωσή του (ορθή επανάληψη) το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης γνωστοποιεί ότι τη δήλωση των συνδυασμών Δήμων συνοδεύουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Η δήλωση συντάσσεται ατελώς σε απλό φύλλο χάρτου και επισυνάπτοντα τα εξής δικαιολογητικά για κάθε έναν υποψήφιο:

α) Πιστοποιητικό εγγραφής στο δημοτολόγιο του δήμου που είναι υποψήφιοι,

β) Υπεύθυνη δήλωση του υποψήφιου, με την οποία θα δηλώνεται ότι δεν έχει στερηθεί κανένα πολιτικό του δικαίωμα ή ότι έληξε η πρόσκαιρη αποστέρηση των δικαιωμάτων αυτών ή θα έχει λήξει την ημέρα της εκλογής, καθώς και ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπο του τα κωλύματα εκλογιμότητας του άρθρου 14 του Ν 3852/2010

γ) Αποδεικτικό είσπραξης ΔΟΥ, από το οποίο θα προκύπτει ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος έχει καταθέσει το ποσό των 100 ευρώ και ο κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ή σύμβουλος δημοτικής κοινότητας της παρ. 4 του άρθρου 2 του Ν. 3852/ 2010, δηλαδή του δημοτικού διαμερίσματος στα οποία διαιρούνται οι δήμοι με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων, το ποσό των 50 ευρώ.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας των παρ. 2 και 3 του άρθρου 2 του Ν. 3852/2010, καθώς και οι σύμβουλοι ή ο εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας δεν υποχρεούνται σε κατάθεση οποιουδήποτε ποσού.

δ) φωτοτυπία ταυτότητας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο