Περίληψη διακύρηξης Δημοπρασίας για την μίσθωση ενός ακινήτου.
21 Οκτωβρίου 2014
Ανάθεση καθηκόντων υπαλλήλων του Δήμου.
22 Οκτωβρίου 2014
Εμφάνιση όλων

Μ. Φωτόπουλος: «Ο Δήμος Δέλτα κοντά στους δημότες και στα θέματα πρόληψης υγείας»

PHOTO DT

«Ο Δήμος Δέλτα δεν είναι πια ένας κλειστός και εσωστρεφής Δήμος. Το αποδείξαμε για μία ακόμη φορά συμμετέχοντας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία στις δράσεις του Υπουργείου Υγείας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Ο Δήμος Δέλτα μπαίνει μπροστά και στα θέματα πρόληψης υγείας, θέλουμε όμως και την ενεργό συμμετοχή των δημοτών. Γιατί είναι αυτονόητο ότι μόνο μαζί μπορούμε να αλλάξουμε το Δήμο μας προς το καλύτερο». Με αυτή τη δήλωση ο Δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος έκλεισε την εξόρμηση της Κινητής Μονάδας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» (έλεγχος μαστών) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Πολιτιστικό Κέντρο Διαβατών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων του Υπουργείου Υγείας ενόψει της Παγκόσμιας ημέρας πρόληψης του καρκίνου του μαστού, την 25η Οκτωβρίου, με στόχο την ενημέρωση των γυναικών για τη σημασία του ελέγχου και η εκπαίδευσή τους στην αυτοεξέταση.
Παρούσες στην εκδήλωση πολλές νέες κοπέλες, δημότισσες του Δήμου Δέλτα, που απέδειξαν με τη συμμετοχή τους ότι ο κόσμος είναι πια αρκετά συνειδητοποιημένος για το θέμα του καρκίνου του μαστού και γνωρίζει ότι σε περίπτωση πρόωρης διάγνωσης υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία.
Η Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Νικολτζούκη, που είχε την επιμέλεια της συγκεκριμένης δράσης εκ μέρους του Δήμου Δέλτα, δήλωσε: «Η έγκυρη διάγνωση μπορεί να σώσει ζωές. Η ενημέρωση του κόσμου πρέπει να γίνεται μέσα από αυτές τις δράσεις, τις οποίες στηρίζει ο Δήμος μας, για όλες τις κοινωνικές ομάδες ανεξαιρέτως. Ήδη ετοιμάζουμε αντίστοιχες δράσεις σε συνεργασία και πάλι με το Θεαγένειο για το έτος 2015».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο