Προμήθεια μοκέτας
12 Νοεμβρίου 2014
Μ. Φωτόπουλος: «Κάτω από τη γη της Μακεδονίας, ανασαίνει η Ιστορία και ο Πολιτισμός»
12 Νοεμβρίου 2014
Εμφάνιση όλων

Μ. Φωτόπουλος: «Καλώ τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην αιμοδοσία τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα»

FOTOPOYLOS AIMA 3

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Δέλτα. Έτσι, το Σάββατο και τη Κυριακή, 8 και 9/11 αντίστοιχα, πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στις Δημοτικές Κοινότητες Ν. Μαγνησίας και Καλοχωρίου.

Παρόντες και συμμετέχοντες ήταν ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Αγγουράς, ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Πέτρος Στατερούδης και η Αντιπρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Αναστασία Καραγιαννίδη.

Την Κυριακή στο Καλοχώρι συγκεντρώθηκαν 73 φιάλες, ενώ αντίστοιχα το Σάββατο στη Νέα Μαγνησία 43 φιάλες. Αξίζει να αναφερθεί ότι σε κάθε Εθελοντή Αιμοδότη, δόθηκε ένα αναμνηστικό λουλούδι, ευγενικής χορηγίας του Κωνσταντίνου Τσαμπάζη.

 

Ο Δήμαρχος Μ. Φωτόπουλος με δηλώσεις του ευχαρίστησε τους δημότες που συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή προσπάθεια. «Στηρίζουμε την Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας και στόχος μας είναι να μεγαλώσει, να συμμετέχουν περισσότεροι, να συγκεντρώνουμε όλο και περισσότερες φιάλες αίματος. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι από τις πιο απλές και πιο σπουδαίες ταυτόχρονα πράξεις προσφοράς στο συνάνθρωπο. Καλώ τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην αιμοδοσία τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα, γιατί πρέπει να έχουμε κατά νου ότι μόνο με τη συμμετοχή μας μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα προς το καλύτερο» είπε.

 

Το πρόγραμμα για τους επόμενους σταθμούς της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, είναι το εξής:

 

  • Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου: Στο Πολιτιστικό Κέντρο Διαβατών, από τις 9:30 π.μ. μέχρι και τις 13:00 μ.μ.

  • Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου: Στο Δημαρχείο Χαλάστρας, από τις 9:30 π.μ. μέχρι και τις 13:00μ.μ.

  • Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου: Στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου από τις 9:30 π.μ. μέχρι και τις 13:00μ.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο