Μ. Φωτόπουλος: «Κάτω από τη γη της Μακεδονίας, ανασαίνει η Ιστορία και ο Πολιτισμός»
12 Νοεμβρίου 2014
Υγειονομικό και Φαρμακευτικό Υλικό
14 Νοεμβρίου 2014
Εμφάνιση όλων

Ενημερώνομαι για την πράσινη επιχειρηματικότητα

afisa ekdilosi prasini epixeirimatikotita 13 11 2014

Ο Δήμος Δέλτα και o τομέας Οικολογίας του Τμήματος Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ενημερώνομαι για την πράσινη επιχειρηματικότητα», στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντιμετωπίζοντας την οικονομική κρίση – πράσινες ιδέες για βιώσιμη ανάπτυξη».

Συμμετέχοντες του προγράμματος θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Σίνδου στο Δήμο Δέλτα, την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου ώρα 13:00 για να ενημερώσουν τους κατοίκους του Δήμου Δέλτα σε θέματα εφαρμογής και προώθησης καλών περιβαλλοντικά πρακτικών, καθώς και ενίσχυσης της πράσινης επιχειρηματικότητας. Επιπλέον, θα διανείμουν έντυπα με χρήσιμες συνδέσεις για αναζήτηση χρηματοδοτικών μέσων και εργαλείων χρηματοδότησης που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση και διεύρυνση της πράσινης επιχειρηματικότητας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος www.prasinesidees.gr

 

Η δράση χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης- Εθνική Υπηρεσία στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση».

Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο