Πρόσκληση για Οικονομική Επιτροπή
24 Νοεμβρίου 2014
Μεγάλος ποδηλατικό αγώνας από τη μια άκρη της Θεσσαλονίκης ως την άλλη!
24 Νοεμβρίου 2014
Εμφάνιση όλων

Συγκεντρώθηκαν 374 φιάλες αίματος στις αιμοδοσίες του Δήμου Δέλτα!

AIMODOSIA 4

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 το πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Δέλτα, καθώς συγκεντρώθηκαν 374 φιάλες αίματος έναν 244 που είχαν συγκεντρωθεί κατά την αιμοδοσία του περασμένου Μαΐου.

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ήταν αθρόα σε όλες τις περιοχές του Δήμου. Το ίδιο συνέβη και χθες στη Σίνδο, όπου πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στο Συνεδριακό Κέντρο, καθώς μέσα σε 3,5 ώρες προσήλθαν 120 δημότες εκ των οποίων τελικά 85 απ’ αυτούς καταφέραν να δώσουν αίμα.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε στο Δήμο. Καταφέραμε να αυξήσουμε τις φιάλες αίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο από 30%. Ο στόχος μας όμως είναι ακόμη υψηλότερος, θέλουμε να κινητοποιήσουμε αριθμό δημοτών που αναλογεί στον πληθυσμό του Δήμου Δέλτα. Περνάμε το μήνυμα της συμμετοχής, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο. Περνάμε το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και της βοήθειας στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Είναι ο δικός μας τρόπος για να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη κοινωνία» δήλωσε ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε ταυτόχρονα τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Δήμου και του Ιπποκρατείου για την αποτελεσματική προσπάθειά τους.   

AIMODOSIA 3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο