Ανακοίνωση κληρώσεων επιτροπών παραλαβής έργου
26 Νοεμβρίου 2014
Προμήθεια φωτιστικών σωμάτων
27 Νοεμβρίου 2014
Εμφάνιση όλων

Ιδέες για πράσινη επιχειρηματικότητα

Prasini epixeirimatikotita 26 11 2014

Ο Δήμος Δέλτα και ο Τομέας Οικολογίας του Τμήματος Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ιδέες για πράσινη επιχειρηματικότητα» στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντιμετωπίζοντας την οικονομική κρίση – πράσινες ιδέες για βιώσιμη ανάπτυξη».

Απευθύνεται σε φορείς, επιχειρηματίες και κατοίκους του Δήμου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά με την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και την ενίσχυση της πράσινης επιχειρηματικότητας.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση σχετικά με την έννοια της αειφορίας στο αστικό περιβάλλον και την οργάνωση και προώθηση της εφαρμογής καλών περιβαλλοντικών πρακτικών. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επίσης, τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την υφιστάμενη κατάσταση και τις προοπτικές σχετικά με την πράσινη επιχειρηματικότητα, καθώς και για θέματα πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης και σήματα ποιότητας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου, Σίνδος, Δήμος Δέλτα.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

Μαζάρης Αντώνιος, Επίκουρος Καθηγητής Τομέα Οικολογίας, Τμήματος Βιολογίας, Α.Π.Θ.

Αλμπανίδου Βασιλική, Βιολόγος – Περιβαλλοντολόγος, Υπ. Διδάκτωρ Τμήματος Βιολογίας

Παρασκευόπουλος Στέφανος, Καθηγητής Οικολογίας & Αγωγής στην Προστασία του Περιβάλλοντος, Π.Τ.Ε.Α., Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Μπούσιου Ευαγγελινή, Περιβαλλοντολόγος MSc
Τσαβδαρίδου Αναστασία, Πολιτικός Μηχανικός, υποψήφια διδάκτωρ στη Διαχείριση Υδατικών Πόρων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος: www.prasinesidees.gr

Η δράση χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης- Εθνική Υπηρεσία στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση».

Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται.

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο