Περίληψη διακήρυξης μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέων Μαλγάρων Δήμου Δέλτα.
20 Ιουλίου 2015
Πρόγραμμα αεροψεκασμών για τα κουνούπια στις 22/7 σε Χαλάστρα – Βραχιά
21 Ιουλίου 2015
Εμφάνιση όλων

Μ. Φωτόπουλος: “Να ληφθούν μέτρα για να μη φύγουν οι επιχειρήσεις”

Σχετικά με τις συνέπειες των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων στις επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Θεσσαλονίκης και τη δήλωση του προέδρου της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδη ότι 60.000 επιχειρήσεις έκαναν αίτηση τις τελευταίες εβδομάδες για να μετακομίσουν στη Βουλγαρία, ο Δήμαρχος Δέλτα Μ. Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Είναι πολύ δύσκολη στιγμή για την Εθνική Οικονομία. Κάνω έκκληση στους επιχειρηματίες να μείνουν στη χώρα και να αγωνιστούμε μαζί για τη βελτίωση του επιχειρηματικού πλαισίου.

Εμείς ως Δήμος που φιλοξενεί τη Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης, αντιληφθήκαμε άμεσα το πρόβλημα, γι’αυτό και το θέσαμε στον αρμόδιο Υπουργό Οικονομίας. Απο τις 9 Ιουλίου, με επιστολή μας είχαμε επισημάνει το πρόβλημα εν τη γενέσει του. Απάντηση δεν πήραμε. Δυστυχώς, όμως, για την πραγματική οικονομία, δικαιωθήκαμε.

Επαναλαμβάνω ότι σκοπός μας δεν είναι να υποδείξουμε στον Υπουργό τι να κάνει. Απλώς επισημαίνουμε το πρόβλημα και παραμένουμε στη διάθεσή του για να συνδράμουμε σε όποια μέτρα πρέπει να ληφθούν ώστε να μη φύγουν οι επιχειρήσεις.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο