Συνάντηση Δημάρχου Δέλτα – Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας για την καταπολέμηση των κουνουπιών
22 Ιουλίου 2015
Πρόσκληση για συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Δέλτα
24 Ιουλίου 2015
Εμφάνιση όλων

Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Δήμο Δέλτα

Την έγκριση κανονισμού λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δέλτα, κατά τη συνεδρίαση της 22/7/2015. 

“Η λειτουργία αυτών των κοινωνικών δομών δεν είναι Διοίκησης, είναι θέμα ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου” τόνισε απο το βήμα ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος, υπογραμίζοντας τη σημασία που έχει για τη Δημοτική Αρχή η συνεργασία όλων για την επιτυχία του κοινωνικού σκοπού.

Η λειτουργία των δύο κοινωνικών δομών τίθενται πλέον σε νέες βάσεις καθώς, λόγω της οικονομικής κρίσης, κρίνεται απολύτως αναγκαία η συνδρομή του Δήμου στους Δημότες που έχουν ανάγκη. Ήδη αποφασίστηκε η συγκρότηση των Διοικητικών Συμβουλίων ενώ για την υλοποίηση του θα ζητηθεί και η συνδρομή ιδιωτών.

Σχετικά με το θέμα, ο Δήμαρχος Μ. Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τη χώρα, για την αυτοδιοίκηση και την ελληνική κοινωνία. Είναι μια περίοδος κατά την οποία η συνεργασία είναι στοιχείο που ευνοεί όσο ποτέ την αποτελεσματικότητα. Είναι μέρες που ώς Τοπική αυτοδιοίκηση, ο φορέας που ζεί την καθημερινότητα των πολιτών, οφείλουμε να υπερβαίνουμε τον εαυτό μας και τις δυνατότητές μας για να προσφέρουμε στους πολίτες κάθε αναγκαία βοήθεια ώστε να νιώσουν μια σχετική ασφάλεια, παρέχοντας τρόφιμα και πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί μπροστά στο κοινωνικό πρόβλημα, όλες οι πλευρές του Δημοτικού Συμβουλίου είμαστε ενωμένοι”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο