Συνεργεία Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.
16 Σεπτεμβρίου 2015
Πρόγραμμα Ψηφοφορίας
18 Σεπτεμβρίου 2015
Εμφάνιση όλων

Σύσκεψη στο Δήμο Δέλτα για μεγάλα έργα οδικού δικτύου

Ειδική σύσκεψη με θέμα την πορεία του έργου κατασκευής ανισόπεδης οδού σύνδεσης ΠΑΘΕ – Καλοχωρίου – Λιμένος και αντιστρόφως, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Δημαρχείο Δήμου Δέλτα, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δέλτα Μίμη Φωτόπουλου.

 

siskepsi fotopoulos mpoutaris 17 9 2015

Στη σύσκεψη, που έγινε παρουσία του Μητροπολίτη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΚΜ Τεχνικών Έργων κ. Στ. Αβραμίδης, ο Πρόεδρος ΠΕΔΚΜ & Δήμαρχος Αμπελοκήπων Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γ. Μπουτάρης, ο Πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι της εταιρίας “Εγνατία Οδός ΑΕ” και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Δέλτα.

Στη συνάντηση τέθηκαν, επίσης, το θέμα της εκπτροπής της κυκλόφορίας των βαρέων οχημάτων από το Λιμάνι προς την ΠΑΘΕ και αντιστρόφως κατά τρόπο ώστε να μην επιβαρύνεται το Καλοχώρι, καθώς και το θέμα της δημιουργίας υποδομής για την απορροή των όμβριων υδάτων στην ευρύτερη περιοχή του Κ-16. Την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται νέα συνάντηση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να υποδειχθούν οι δέουσες ενέργειες για την επίλυση των προβλημάτων. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο