Ο Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ και πλαστικός Χειρούργος Χαντές Αχιλλέας στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Δήμου Δέλτα
8 Μαρτίου 2016
Στις 203 οι συμμετοχές στο 10ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σίνδου «Ιωάννης Κόκκινος»
10 Μαρτίου 2016
Εμφάνιση όλων

Ημερίδα του Δήμου Δέλτα για την παρουσίαση των νέων Προγραμμάτων Χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ

Τα νέα προγράμματα επιχειρήσεων και ανέργων του ΕΣΠΑ 2014-2020 θα παρουσιάσει ο Δήμος Δέλτα σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 10 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Σίνδου, με είσοδο ελεύθερη. Την ημερίδα συνδιοργανώνουν η Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, ο Δήμος Δέλτα και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν τα εξής προγράμματα:

-«Νεοφυής επιχειρηματικότητα»

-«Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης»

-«Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»

-«Ενίσχυση τουριστικών ΜΜΕ επιχειρήσεων για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών»

Τα  προγράμματα αφορούν την χρηματοδότηση επιχειρήσεων, υφιστάμενων και νέων, και ανέργων.

Σχετικά με το θέμα, ο Δήμαρχος Ε. Φωτόπουλος δήλωσε τα εξής: «Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τους πολίτες για τις νέες δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ. Θέλουμε και πρέπει να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε αυτές τις δυνατότητες, πολύ περισσότερο που ζούμε σε μια εποχή στην οποία η ρευστότητα είναι ζητούμενο. Το ΕΣΠΑ 2014-2020 δίνει δυνατότητες για στήριξη και υποστήριξη επιχειρηματικών προσπαθειών, υφιστάμενων ή νεοφυών, και σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από τους πολίτες το ποσοστό απορρόφησης των χρηματοδοτήσεων. Γι’ αυτό το λόγο καλώ όλους τους δημότες να παρακολουθήσουν την ενημέρωση. Είμαι βέβαιος ότι κάτι ενδιαφέρον θα βρουν είτε για να ενισχύσουν την επιχείρησή τους είτε για να ξεκινήσουν κάτι νέο».  

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

18:30-19:00    Προσέλευση – Εγγραφές

19:00-19:10    Χαιρετισμός Δημάρχου Δέλτα κ. Ευθύμιου Φωτόπουλου

19:10-19:20    Χαιρετισμός κ. Σαραφίδη Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος του ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ

19:20-19:40    Παρουσίαση προγράμματος για την Νεοφυή Επιχειρηματικότητα (Κασιμάτης Νικόλαος, Σύμβουλος Ανάπτυξης –MBA Διοίκηση Επιχειρήσεων)

19:40-20:00    Παρουσίαση προγράμματος για πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Κασιμάτης Νικόλαος, Σύμβουλος Ανάπτυξης –MBA Διοίκηση Επιχειρήσεων)

20:00-20:20    Παρουσίαση προγράμματος για αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων (Κασιμάτης Νικόλαος, Σύμβουλος Ανάπτυξης –MBA Διοίκηση Επιχειρήσεων)

20:20-20:40    Παρουσίαση προγράμματος για υφιστάμενες ΜΜΕ και για τουριστικές επιχειρήσεις (Κασιμάτης Νικόλαος, Σύμβουλος Ανάπτυξης –MBA Διοίκηση Επιχειρήσεων)

20:40  Συζήτηση – Ερωτήσεις

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο