Ολοκληρώθηκε το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Δήμου Δέλτα 2015-2016 με διαλέξεις 16 διακεκριμένων επιστημόνων
8 Απριλίου 2016
Αφή φλόγας της 12ης Μαθητιάδας το Σάββατο 9/4 στη Χαλάστρα
8 Απριλίου 2016
Εμφάνιση όλων

Ξεκινά σήμερα στη Σίνδο το 3ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Armonia Cup

160408 international rythmic armoniaΜε σύνθημα «Όλοι έχουν δικαίωμα στον αθλητισμό» και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το 3ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Armonia Cup, υπό την αιγίδα του Δήμου Δέλτα. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην Σίνδο, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, από τις 8-10 Απριλίου και θα συμμετέχουν 320 αθλήτριες από όλο την Ελλάδα και το εξωτερικό εκπροσωπώντας 45 Γυμναστικούς Συλλόγους.

«Υποδεχόμαστε στη Σίνδο μια σπουδαία διοργάνωση ρυθμικής γυμναστικής και μαζί εκατοντάδες νέους ανθρώπους που θα έρθουν εδώ από όλη την Ελλάδα. Ως τοπική αυτοδιοίκηση στηρίζουμε τις μεγάλες εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού που φιλοξενούνται στο Δήμο μας. Μέσα από αυτές περνούν θετικά μηνύματα ιδίως για τα νέα παιδιά κι αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο και σημαντικό στα χρόνια που ζούμε. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διοργανωτές» τονίζει ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος.

Η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 9 Απριλίου στις 18:30 και η τελετή λήξης την Κυριακή 10 Απριλίου στις 18:40, όπου την τελετή λήξης θα τιμήσουν με την παρουσία τους αθλήτριες από τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να διακρίνεται σε Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των αγώνων με live streaming το link του οποίου θα είναι αναρτημένο στη σελίδα Facebook A.Σ Αρμονία Δήμου Δέλτα και στην ιστοσελίδα του Δήμου Δέλτα www.dimosdelta.gr.

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο