Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δέλτα στις 30/11
28 Νοεμβρίου 2016
Έργα 10 εκατ. ευρώ στο Δήμο Δέλτα για το 2017
28 Νοεμβρίου 2016
Εμφάνιση όλων

Αλλαγή προέδρου στη ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα

Την αντικατάσταση του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Δέλτα (ΔΕΥΑΔΔ) Πασχάλη Σάκα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου 2016, μετά την υποβολή παραίτησης την οποία υπέβαλε προς το Δήμαρχο Ευθ. Φωτόπουλο και το Δημοτικό Συμβούλιο την έκανε αποδεκτή. Μετά την εξέλιξη αυτή, τη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΔΔ κρατά ο Δήμαρχος Δέλτα.
Ο κ. Φωτόπουλος κάνοντας αποδεκτή την παραίτηση «για σοβαρούς προσωπικούς λόγους» όπως αναφέρεται σε σχετική επιστολή, ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο για την άριστη συνεργασία με τη Διοίκηση του Δήμου. Έκανε λόγο για δύσκολο έργο που κλήθηκε να φέρει σε πέρας αναλαμβάνοντας την προεδρία μιας και υπήρχαν προβλήματα όπως η έλλειψη προσωπικού και το συσσωρευμένο χρέος στην ΕΥΑΘ.
Ομοίως, ο κ. Σάκας, από την πλευρά του, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη καθώς και όλη τη διοίκηση του Δήμου Δέλτα που ήταν άψογη, όπως είπε χαρακτηριστικά, και, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για μεγάλα προβλήματα που κληρονόμησε η διοίκηση την 1-10-2014. Για τη στελέχωση κάναμε ενέργειες χωρίς όμως αποτέλεσμα, είπε, ωστόσο εκτίμησε ότι ήταν από τις καλύτερες διοικήσεις που πέρασαν από τη Δημοτική Επιχείρηση.

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο