Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
11 Μαΐου 2017
Ευθ. Φωτόπουλος για Κ16: «Το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί στις αρχές καλοκαιριού πάση θυσία»
12 Μαΐου 2017
Εμφάνιση όλων

Επίσκεψη βουλευτών στα Κέντρα Υγείας Χαλάστρας και Διαβατών

Τα Κέντρα Υγείας Διαβατών και Χαλάστρας, στο Δήμο Δέλτα, επισκέφθηκαν χθες ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου και ο βουλευτής Ιάσων Φωτήλας, οι οποίοι συνοδευόταν από την Πρόεδρο της Δ.Ε. ΝΔ Θεσσαλονίκης Β. Ευταξά και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης Θ. Βράνο.

Το κλιμάκιο υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος, ενώ παρόντες στη συνάντηση της Χαλάστρας η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Δημοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Καμανάς και Π. Σάκας καθώς και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Χαλάστρας Απ. Κανάκας.

Οι συναντήσεις με τους διευθυντές των Κ.Υ. Χαλάστρας και Διαβατών κ. Νιζάμη και Μαντζαρόπουλο αντίστοιχα, ήταν ενημερωτικές, και οι βουλευτές είδαν και άκουσαν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τα δύο Κέντρα Υγείας.

Μετά το πέρας των συναντήσεων, ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αν και έχουμε τις διαβεβαιώσεις του διοικητή της 3ης ΥΠΕ Γ. Κίρκου ότι τα δύο Κέντρων Υγείας θα ενισχυθούν σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές, εντούτοις στις χθεσινές ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού δεν έγινε καμία αναφορά, γεγονός που εντείνει την ανησυχία των δημοτών μας και της δημοτικής αρχής για το παρόν και το μέλλον των Κ.Υ.

Θέλω να ευχαριστήσω τους βουλευτές για την επιτόπια επίσκεψή τους αλλά και τους διευθυντές των Κ.Υ. για την ενδελεχή ενημέρωση που έκαναν. Από την πλευρά μου, τους ενημέρωσα για όλες τις ενέργειες που έχουμε κάνει: τις συναντήσεις με τους πολίτες και τους φορείς, το κοινό ψήφισμα, το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και για τις διαβεβαιώσεις που έχουμε λάβει μέχρι στιγμής από την αρμόδια 3η ΥΠΕ.

Ευελπιστούμε ότι τελικώς θα εισακουστούμε γιατί η εξυπηρέτηση 100.000 πολιτών που σήμερα γίνεται από τα Κ.Υ. της περιοχής μας, θα είναι δύσκολο να μεταφερθεί στα ήδη βεβαρημένα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης».

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο