Ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας για την αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων
19 Ιουνίου 2017
Ανάβει η Τζαμάλα στις 23 και 24/6 στη Χαλάστρα!
20 Ιουνίου 2017
Εμφάνιση όλων

«Μαγνησιώτικα σταυροδρόμια» με Ντιλέκ Κοτς και άλλες μουσικοθεατρικές ιστορίες!

Ο Κοινωνικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δέλτα, η Δημοτική Κοινότητα Νέας Μαγνησίας και ο Σύλλογος Μικρασιατών Ιωνίας «Ηρόδοτος» διοργανώνουν τα «Μαγνησιώτικα Σταυροδρόμια», από 22 έως 30 Ιουνίου 2017, ώρα 8.30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ν. Μαγνησίας

  • Η έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22/6 με τη συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Dilek Koc, γνωστής στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο σάουντρακ της ταινίας «Πολίτικη Κουζίνα». Πριν από τη συναυλία θα πραγματοποιηθεί το έθιμο του Κλήδονα.
  • Την Παρασκευή 23/6, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων Δημοτικής Κοινότητας Ν. Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση χορωδιών.
  • Το Σάββατο 24/6, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων Δημοτικής Κοινότητας Ν. Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθεί συναυλία – αφιέρωμα στο Σταύρο Ξαρχάκο.
  • Τέλος, την Τετάρτη 28/6 και την Παρασκευή 30/6, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων Δημοτικής Κοινότητας Ν. Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου Μικρασιατών Ιωνίας «Ηρόδοτος».   

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο