Ανακοίνωση για τη ρύθμιση οφειλών μέχρι 100 δόσεις προς το Δήμο Δέλτα
31 Αυγούστου 2017
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ Δ.Ι.Ε.Κ. ΣΙΝΔΟΥ: οι νέες ειδικότητες χειμερινού εξαμήνου 2017
1 Σεπτεμβρίου 2017
Εμφάνιση όλων

Ευθ. Φωτόπουλος: «Δικαίωση των προσπαθειών μας για να γίνει το αυτονόητο»

Με αφορμή την δημοσίευση στο ΦΕΚ της ίδρυσης Αστυνομικού Σταθμού με έδρα τη Δημοτική Ενότητα Χαλάστρας του Δήμου Δέλτα, ο οποίος υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Δέλτα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι μια δικαίωση των προσπαθειών μας για να γίνει το αυτονόητο, να μη μείνει η Χαλάστρα και η ευρύτερη περιοχή χωρίς αστυνομία. Είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της ΕΛΑΣ που αποφάσισε η κυβέρνηση, μιας και όλοι θεωρούσαν ότι η Χαλάστρα θα μείνει χωρίς αστυνομία.

Όπως σε κάθε θέμα που αποφασίζει η κεντρική διοίκηση, επιλέξαμε και αυτή τη φορά να κάνουμε μια προσπάθεια ουσίας, μακριά από κραυγές και φώτα, με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα για την τοπική κοινωνία. Και το καταφέραμε.

Θεωρούμε ωστόσο ότι οι ανάγκες αστυνόμευσης των περιοχών του Δήμου μας είναι πολύ μεγάλες, λόγω και των μεγάλων αποστάσεων μεταξύ των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Γνωρίζουμε ότι η ΕΛΑΣ αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης, όμως οι πολίτες απαιτούν. Και απαιτούν δικαίως. Γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε διαρκώς και σε κάθε ιεραρχικό επίπεδο το θέμα της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών μας».

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο