Συνάντηση ευαισθητοποίησης μαθητών για τον Κοινωνικό Αποκλεισμό – Εκφοβισμό
2 Φεβρουαρίου 2018
Υπογράφτηκε η σύμβαση για την ολοκλήρωση του Παιδικού Σταθμού Σίνδου
6 Φεβρουαρίου 2018
Εμφάνιση όλων

Ξεκινά το Σεπτέμβριο η κτηματογράφηση Ανατολικού και Βραχιάς Δήμου Δέλτα

Με την κτηματογράφηση της Δημοτικής Κοινότητας Ανατολικού και της Τοπικής Κοινότητας Βραχιάς, η οποία θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο 2018, θα ολοκληρωθεί η κτηματογράφηση του Δήμου Δέλτα.  

Αυτό προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Ευθ. Φωτόπουλου με τον επικεφαλής Γ. Τσακούμη και τους εκπροσώπους της Κοινοπραξίας «Κτηματολόγιο Νομού Θεσσαλονίκης». Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου και τα οφέλη που προκύπτουν από την ολοκλήρωση του κτηματολογίου.

Η υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας των πολιτών θα αρχίσει το φθινόπωρο του 2018, όπως προβλέπεται από τη σύμβαση μεταξύ του αναδόχου της μελέτης «Κ.Τ. 5 – 03» «Κτηματολογίου Νομού Θεσσαλονίκης» και του Εθνικού Κτηματολογίου για το Νομό Θεσσαλονίκης, που υπογράφηκε στις 21/12/2017. Ενόψει της έναρξης των δηλώσεων, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, τους συλλόγους και τους κατοίκους του Ανατολικού και της Βραχιάς για την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση του κοινού.

Σημειώνεται ότι όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, εντός Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η κτηματογράφηση στις Δημοτικές Κοινότητες Σίνδου, Καλοχωρίου, Χαλάστρας, Κυμίνων και Νέων Μαλγάρων.

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο