Παραχώρηση έκτασης στο Δήμο Δέλτα για την ανέγερση του Κέντρου Αίματος Βόρειας Ελλάδας
23 Μαΐου 2018
Ξεκινούν τον Ιούνιο οι εργασίες επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στη Χαλάστρα
25 Μαΐου 2018
Εμφάνιση όλων

Συνάντηση Δημάρχου με τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Σίνδου που συμμετείχαν στη Μαθητιάδα

Τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Σίνδου που διακρίθηκαν στην 13η Μαθητιάδα, η οποία διεξήχθη στην Πρώτη Σερρών από 18 έως 22 Μαΐου 2018, με τη συμμετοχή 53 Γυμνασίων από όλη τη χώρα και την Ομογένεια (μεταξύ των οποίων και το 1ο Γυμνάσιο Χαλάστρας), δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος.

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία διοργάνωση. Τα παιδιά μας δεν ήθελαν να φύγουν» είπε ο Γυμνασιάρχης κ. Χρήστος Μπαμπάτσικος, ευχαριστώντας τον κ. Φωτόπουλο και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Δουζδαμπάνη, για τη βοήθεια που πρόσφερε ο Δήμος Δέλτα, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα η αποστολή, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο γυμναστής του σχολείου κ. Μπίκιας.

«Ο Δήμος είμαστε όλοι εμείς, τα παιδιά, οι γονείς, οι δάσκαλοι, οι προπονητές, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων» είπε ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος, τονίζοντας ότι το θετικό αποτέλεσμα οφείλεται σε όλους. Στη συνέχεια συνεχάρη τα παιδιά προσωπικά, «κάνατε το Δήμο μας γνωστό και υπερήφανο» είπε και τόνισε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να στέκεται δίπλα στο σχολείο και τις ανάγκες του. «Ο αθλητισμός μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε πράγματα που δεν έχουμε τη δυνατότητα στην καθημερινή ζωή, τα οποία έχουν να κάνουν με το ήθος» είπε ο Δήμαρχος, εξαίροντας γι’ αυτό τη συμβολή της οικογένειας και των καθηγητών. «Το ελληνικό δημόσιο σχολείο έχει ανάγκη από καθηγητές που ενδιαφέρονται χωρίς όρους και όρια για το λειτούργημά τους, καθηγητές που αγαπούν τη δουλειά τους και ενδιαφέρονται πραγματικά για τα παιδιά και, ευτυχώς, έχουμε αρκετούς τέτοιους στα σχολεία μας. Τίποτε δεν είναι αυτονόητο στην Ελλάδα του 2018 και γι’ αυτό οφείλουμε κι εμείς πάντοτε να επιβραβεύουμε τις προσπάθειές τους» συμπλήρωσε ο Δήμαρχος συγχαίροντας τους καθηγητές αλλά και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Τα συγχαρητήρια εξέφρασε και ο κ. Δουζδαμπάνης, λέγοντας ότι «θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε», υπογραμμίζοντας ότι αυτή η χαρά των παιδιών και η εμπειρία που κερδίζουν είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθεια που γίνεται από το Δήμο.

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο