ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Εναέρια ακμαιοκτονία στους ορυζώνες του Δήμου Δέλτα από 12-15/7/2018
10 Ιουλίου 2018
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δέλτα κατά των διοδίων σε Ν. Μάλγαρα, Χαλάστρα και Διαβατά
11 Ιουλίου 2018
Εμφάνιση όλων

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή ηλεκτροφωτισμού στη Δημοτική Κοινότητα Κυμίνων

Ολοκληρώθηκε το έργο της ανακατασκευής του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της Δ.Κ. Κυμίνων, στο τμήμα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με νέα διπλά φωτιστικά σώματα ανά στύλο, καθώς και τη συντήρηση των υφιστάμενων στύλων φωτισμού (επισκευή και βαφή). Παράλληλα, πραγματοποιείται συντήρηση και ελαιοχρωματισμός των κιγκλιδωμάτων επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου (στο τμήμα μονοδρόμησης).

«Αυτή την χρονική περίοδο έχουμε σε εξέλιξη μια σειρά πολλών μικρών παρεμβάσεων σε διάφορους τομείς που βελτιώνουν την εικόνα των Κοινοτήτων μας και την καθημερινότητα των πολιτών, όπως εργασίες καθαρισμού στις τάφρους, συντήρησης υποδομών, αναβάθμισης φωτισμού κ.ά.

Παρά τις δυσκολίες σε οικονομικά μέσα, κάτι που απασχολεί όλους τους Δήμους της χώρας τα τελευταία 8 χρόνια, αλλά και την έλλειψη προσωπικού αναγκαίου για να καλύψει τις ανάγκες ενός τόσο εκτεταμένου Δήμου όπως ο Δήμος Δέλτα, δεν το βάζουμε κάτω. Με επιμονή απέναντι ακόμη και σε προβλήματα γραφειοκρατίας που δημιουργούν μεγάλες καθυστερήσεις ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα, καταφέρνουμε να βελτιώνουμε την κατάσταση και να προχωράμε μπροστά.

Είμαστε στη διάθεση των πολιτών ανά πάσα στιγμή και λύνουμε προβλήματα, μέσω της γραμμής Νοιάζομαι (2310-795222). Μόνο με τη συνεργασία ων δημοτών μπορούμε να καταφέρνουμε να αλλάζουμε προς το καλύτερο. Η οδηγία προς τις υπηρεσίες μας είναι σαφής: προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των πολιτών, την οποία θεωρούμε ιερή υποχρέωση, φυσικά ανάλογα με τις πραγματικές δυνατότητες και τις αρμοδιότητες του Δήμου μας» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλος.

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο