Δικαιολογητικά για διαδικασία απονομής προνοιακών παροχών για τα Άτομα με Αναπηρία
18 Ιουλίου 2018
Δείτε εδώ τα προσωρινά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς
22 Ιουλίου 2018
Εμφάνιση όλων

Ξεκινούν οι εργασίες δικτύωσης φυσικού αερίου στη Χαλάστρα

Υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης χώρου στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την εγκατάσταση μονάδας αποσυμπίεσης φυσικού αερίου στη Δημοτική Κοινότητα Χαλάστρας, από το Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλο και τον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λ. Μπακούρα.

Μετά την έκδοση του πλαισίου Ανάπτυξης Απομακρυσμένων Δικτύων Διανομής με χρήση Συμπιεσμένου / Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου από τη ΡΑΕ, αναμένεται εντός του 2018 να ξεκινήσει η τροφοδοσία με φυσικό αέριο.

«Προχωράμε βήμα βήμα σε εξαιρετική συνεργασία με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ το πλάνο τροφοδοσίας της Δημοτικής Κοινότητας Χαλάστρας με φυσικό αέριο. Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες εγκατάστασης του δικτύου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρίας, το προσεχή χειμώνα θα είναι εφικτή η σύνδεση των καταναλωτών και η χρήση φυσικού αερίου αντί για πετρέλαιο θέρμανσης, το οποίο θα σημαίνει εξοικονόμηση ενέργειας και δαπανών για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση. Και αυτή τη χρονιά οι πολίτες μπορούν να επωφεληθούν από την απαλλαγή τελών σύνδεσης που προσφέρει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ. Ευελπιστούμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες συνδέσεις ώστε να έρθει το ταχύτερο το επόμενο βήμα που είναι η σύνδεση των Κυμίνων, των Νέων Μαλγάρων, της Βραχιάς και του Ανατολικού με το φυσικό αέριο» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος.

Στόχος αλλά και δέσμευση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ αποτελεί η πρόσβαση στο δίκτυο του φυσικού αερίου σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές στις περιοχές της Αδείας. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στη Χαλάστρα με αντικείμενο τα οφέλη αλλά και τον τρόπο σύνδεσης με το φυσικό αέριο.

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο