Εννιά στα δέκα αιτήματα πολιτών ικανοποιούνται μέσω της ‘‘Γραμμής Νοιάζομαι’’
23 Ιουλίου 2018
Νέα σφοδρή αντίδραση από Δήμο Δέλτα για τα πλευρικά διόδια και τα διόδια Ωραιοκάστρου
24 Ιουλίου 2018
Εμφάνιση όλων

Συγκέντρωση υλικών προς βοήθεια στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική

Την αποστολή βοήθειας προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική αποφάσισε ο Δήμος Δέλτα, μετά από πρόταση του Δημάρχου Ευθ. Φωτόπουλου.

Το θέμα συζητήθηκε αμέσως μετά τη σύσκεψη για τα διόδια, και η απόφαση των συμμετεχόντων επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Γλώσση, Δ. Ζακαλκά, Γ. Ρήγα και Σπ. Σταματάκη (και της Λ. Χατζηκυριάκου που ήταν αδύνατον να είναι παρούσα) ήταν ομόθυμη.

Ήδη στάλθηκε σχετική επιστολή στην Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου και στους Δημάρχους των περιοχών που επλήγησαν και τέθηκαν οι δυνάμεις του Δήμου στη διάθεση των συντονιστών για τη διαχείριση της συγκεκριμένης κρίσης.

«Είναι μια εθνική τραγωδία. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών. Είναι ώρα αυτοκριτικής και ώρα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλος.

Οι πολίτες του Δήμου Δέλτα μπορούν να φέρνουν στα Δημοτικά Καταστήματα σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες και στη Σίνδο στο ΚΕΠ, από αύριο το πρωί (25/7) τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης:

  • Εμφιαλωμένα νερά

  • Χυμούς

  • Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λπ.)

  • Γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο