ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ | Παράταση για τις δηλώσεις έως 26 Οκτωβρίου 2018
11 Σεπτεμβρίου 2018
Ξεκινούν την Πέμπτη 13/9 τα Ιώνια στη Ν. Μαγνησία και στα Διαβατά
12 Σεπτεμβρίου 2018
Εμφάνιση όλων

Δήμος Δέλτα: Έναρξη σχολικής χρονιάς με δύο νέα σχολεία σε λειτουργία

Με δύο νέες σχολικές μονάδες να ξεκινούν τη λειτουργία τους σήμερα στο Δήμο Δέλτα, το 2ο Νηπιαγωγείο Νέας Μαγνησίας (Πλαστήρα και Μ. Ασίας) και το 5ο Νηπιαγωγείο Σίνδου (οδός Κωστή Παλαμά), τελέστηκαν οι αγιασμοί για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Εκτός από τα δύο σχολεία, το 2ο Δημοτικό Νέας Μαγνησίας ολοκληρώνεται, στο Λύκειο Διαβατών το οποίο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ οι εργασίες ανέγερσης βρίσκονται σε εξέλιξη, στον παλαιό Παιδικό Σταθμό Σίνδου ένα έργο επί χρόνια σε εγκατάλειψη σε λίγο καιρό θα ολοκληρωθεί, ενώ την περασμένη χρονιά παραδόθηκε σε λειτουργία το 4ο Γυμνάσιο Εχεδώρου (Γυμνάσιο Νέας Μαγνησίας).

Ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος έδωσε το παρών στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό του Ανατολικού, στο 2ο Δημοτικό και στο ΓΕΛ Χαλάστρας, στο Γυμνάσιο και στο ΓΕΛ Αξιού, στα Κύμινα, και στο 5ο Νηπιαγωγείο Νέας Μαγνησίας.

Στο μήνυμά του ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και στους μαθητές καλή και δημιουργική χρονιά, ευχαρίστησε τους διευθυντές και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για τη συνεργασία, αναφέρθηκε στη μεγάλη και αποτελεσματική -παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω της οικονομικής κρίσης- προσπάθεια του Δήμου να κατασκευάζει νέα σχολεία και να συντηρεί τα υφιστάμενα. «Από το 2014 έως σήμερα πραγματοποιούμε συνεχώς εργασίες συντήρησης στα σχολεία όλων των Κοινοτήτων του Δήμου μας σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τους διευθυντές των σχολείων, τους οποίους ευχαριστώ ιδιαίτερα» αναφέρει στο μήνυμά του. «Στα παιδιά μας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οφείλουμε όλοι να δίνουμε την ψυχή μας, παρά τα προβλήματα με τα οποία μας έχει φορτώσει η οικονομική κρίση. Γιατί το αύριο του τόπου μας, η επόμενη μέρα, εξαρτάται από τα σχολειά μας, από την εκπαίδευση, από την παιδεία» καταλήγει.

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλάστρας

Στο ΓΕΛ Χαλάστρας

Στο Γυμνάσιο και στο ΓΕΛ Αξιού

 

Στο 2ο Νηπιαγωγείο της Νέας Μαγνησίας που ξεκινά σήμερα τη λειτουργία του

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο