Βιομηχανία παραγωγής εύκαμπτων υλικών συσκευασίας
31 Ιανουαρίου 2019
Ευθ. Φωτόπουλος: «Ο αγώνας για τη γνώση είναι αγώνας για πρόοδο»
4 Φεβρουαρίου 2019
Εμφάνιση όλων

Ο Δήμος Δέλτα προσκαλεί και βραβεύει τους αριστούχους μαθητές και τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Ο Δήμος Δέλτα προσκαλεί τους αριστούχους μαθητές των σχολείων του Δήμου Δέλτα και τους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2017 – 2018 στην ειδική τιμητική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, στο πλαίσιο του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νέο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος» του Α-ΤΕΙ/Θ (είσοδος από την κεντρική πύλη) στη Σίνδο ως εξής:
  • στις 6.30 μ.μ. βράβευση των μαθητών Γυμνασίων
  • στις 7.30 μ.μ. βράβευση των μαθητών Λυκείων και των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τόσο στους αριστούχους όσο και στους επιτυχόντες θα απονεμηθεί έπαινος και θα δοθεί ως δώρο ένα λογοτεχνικό βιβλίο.

«Τιμούμε τα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά για να κατακτήσουν τη γνώση και τη μόρφωση, τους Τσιτσιπάδες της παιδείας που κάποια μέρα μας κάνουν περήφανους. Τιμούμε τους γονείς τους, τις οικογένειές τους που στηρίζουν άοκνα και συχνά με πολύ κόπο αυτήν την προσπάθεια των παιδιών να προκόψουν. Τιμούμε τους καθηγητές και όλη την εκπαιδευτική κοινότητα που δίνει το δικό της αγώνα για πραγματική παιδεία αυτά τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης και της απογοήτευσης. Η πατρίδα μας χρειάζεται αυτά τα παιδιά, χρειάζεται τη νέα γνώση και τους ανοιχτούς ορίζοντές τους, τον ενθουσιασμό και δίψα για ζωή και προκοπή», υπογραμμίζει στο κάλεσμά του ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Θ. Φωτόπουλος.

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο