Ευθ. Φωτόπουλος: «Από 50 οχήματα το 2015, σήμερα ξεπερνούμε τα 100 και προσθέτουμε ένα πολυμηχάνημα!»
16 Απριλίου 2019
Το Δημοτικό Συμβούλιο βράβευσε μαθητές του ΓΕΛ Αξιού και του 1ου Γυμνασίου Εχεδώρου
17 Απριλίου 2019
Εμφάνιση όλων

Το Δημοτικό Συμβούλιο βράβευσε τον Χ. Ματσκά και το Kampania Sports

Τον Χάρη Ματσκά, κατά κόσμον… Kampania Sports και Xalastra TV, βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 16ης Απριλίου 2019για την προσφορά του στην αποτύπωση της αθλητικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου.

Κατά την τοποθέτησή του, ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «στην εποχή της μεγάλης κρίσης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες προσπάθειες οι οποίες στηρίζονται 100% από τις τοπικές κοινωνίες. Αλλά είναι πολύ σημαντικό και για έναν ακόμα λόγο: όσο προχωρά η παγκοσμιοποίηση, όσο εύκολα πια μπορούμε να μαθαίνουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι καίγεται η Παναγία των Παρισίων και να παρακολουθούμε σε πρώτο χρόνο την δραματική εξέλιξη, σα να είμαστε εκεί, τόσο δύσκολα μπορούμε να ξέρουμε ότι η Ευανθία Ρεμπούτσικα και το Αριστοξένειο Ωδείο δίνουν μια εξαιρετική μουσική παράσταση στην αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, ότι δηλαδή κάτι σημαντικό για την τοπική κοινωνία συμβαίνει εκεί».

«Χωρίς τη συμβολή τέτοιων προσπαθειών, τίποτε από όσα συμβαίνουν στη Χαλάστρα και στο Δήμο Δέλτα δεν θα καταγράφονταν, δεν θα αρχειοθετούνταν, δεν θα υπήρχαν ως υλικό, ως τοπική συλλογική μνήμη, για τους επόμενους» κατέληξε, με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να χειροκροτούν θερμά τον τιμώμενο.

Φωτογραφίες: Χρήστος Τσομπάνης

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο