Η Χαλάστρα στηρίζει τον μητρικό θηλασμό
11 Νοεμβρίου 2019
Αποτελέσματα προκήρυξης καθηγητών Φυσικής Αγωγής
12 Νοεμβρίου 2019
Εμφάνιση όλων

Γιάννης Ιωαννίδης: Προτεραιότητα μας η κοινωνική πολιτική και οι ευπαθείς ομάδες

Με σοβαρότητα και ευαισθησία ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης και όλη η διοίκηση του δήμου αντιμετωπίζουν τα προβλήματα των ευπαθών ομάδων με μοναδικό στόχο την επίλυση τους.
Την Κυριακή ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης και ο αντιδήμαρχος Αγροτικής οικονομίας – υπεύθυνος της δημοτικής ενότητας Αξίου Φάνης Αλμπάνης παρευρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Αναπηρία «ΠΑΙΔΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ» που διεξήχθη στο Πολιτιστικό Κέντρο Κοινότητας Μαλγάρων.
Στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν στην διευκόλυνση των γονέων και κηδεμόνων των παιδιών αυτών άλλα και στη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών με αναπηρία και ο ρόλος του δήμου στην παροχή βοήθειας προς αυτήν την κατεύθυνση. «Ο δήμος είναι αρωγός και εκφράζει έμπρακτα την αμέριστη συμπαράσταση του στις δημιουργικές πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει τα μέλη του συλλόγου ενώ θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες ώστε τα παιδιά και οι γονείς που βιώνουν αυτές τις ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες στη ζωή τους να έχουν την αναγκαία βοήθεια όπου τη χρειάζονται και όπου μπορεί να παρασχεθεί» τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης και συμπλήρωσε, «στο κέντρο της πολιτικής μας είναι ο άνθρωπος και γι αυτό δίνουμε προτεραιότητα στην κοινωνική πολιτική αγκαλιάζοντας τις ευπαθείς ομάδες του δήμου μας με προγράμματα και πρωτοβουλίες καθ΄όλη τη διάρκεια της θητείας μας ώστε οι πολίτες αυτοί να ζουν ενταγμένοι ισότιμα στην κοινωνία και με αξιοπρέπεια».
Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Αναπηρία «ΠΑΙΔΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ, Καλλιόπη Σουμπάρα η αντιπρόεδρος Νικολέτα Πάντη και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου παρουσίασαν τις εξελίξεις του έργου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ που εκτελεί ο σύλλογος.
Η κ Πάντη ζήτησε τη βοήθεια του δημάρχου για την αποπεράτωση του έργου ενώ ζητήθηκε η ανάγκη συμμετοχής του δήμου Δέλτα στα προγράμματα Κατασκηνωτικής περιόδου κατά την καλοκαιρινή περίοδο για τα παιδιά ΑΜΕΑ του συλλόγου αλλά και όλου του δήμου.
Απαντώντας ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα δρομολογηθεί η υλοποίηση κατασκηνωτικού προγράμματος για τη θερινή περίοδο για παιδιά όλου του δήμου και ειδικότερα για τα ΑΜΕΑ.
Στη γενική συνέλευση ήταν παρόντα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Μαλγάρων Ελπίδα,Ταγίκα, Κατερίνα Κρεμμύδα και η Ευαγγελία Πάσιου τοπική σύμβουλος Χαλάστρας.





Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο