Πρόσκληση για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου
18 Νοεμβρίου 2019
Αναβολή Εκστρατείας Αναμόρφωσης Δήμου Δέλτα
20 Νοεμβρίου 2019
Εμφάνιση όλων

Εκστρατεία ολικής αναμόρφωσης του δήμου Δέλτα

Εκστρατεία για την αναμόρφωση της εικόνας του δήμου Δέλτα αρχίζει η διοίκηση του δήμου μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη.

 Όλο το δυναμικό των εργαζομένων στις υπηρεσίες  καθαριότητας, στις τεχνικές υπηρεσίες και  στη Δημοτική  Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης δήμου Δέλτα θα συμμετέχει σε προγραμματισμένες δράσεις  από κοινού προκειμένου να αλλάξει σταδιακά την εικόνα του δήμου με μια σειρά ήπιων παρεμβάσεων που θα γίνουν σε γειτονιές και σε κοινόχρηστους χώρους.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει καθαριότητα δρόμων, κλάδεμα δέντρων , φύτεμα λουλουδιών σε πάρκα, άσπρισμα πεζοδρομιών επιδιόρθωση βλαβών ηλεκτροφωτισμού, και επισκευές σε παιδικές χαρές που θα γίνουν από τους αρμόδιους δημοτικούς υπαλλήλους με το συντονισμό των Αντιδημάρχων και των προέδρων των υπηρεσιών .

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να βελτιωθεί η εικόνα του δήμου και να γίνει πιο ευχάριστη και λειτουργική η καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών .

Η δράση σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη θα γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα από το σύνολο των υπαλλήλων των αρμοδίων υπηρεσιών. «Οι υπάλληλοι είναι λίγοι και οι ανάγκες πολλές οπότε αποφασίσαμε να διοχετεύουμε το προσωπικό των αρμοδίων υπηρεσιών κάθε φορά σε  μια κοινότητα προκειμένου να γίνεται ολοκληρωμένη δουλειά και να αλλάξει όψη ο δήμος με τη συμμετοχή όλων των υπαλλήλων και του τεχνικού εξοπλισμού που διαθέτουμε» εξήγησε ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης και σημείωσε ότι οι κοινότητες σε ορισμένες γειτονιές δείχνουν εικόνα εγκατάλειψης η οποία θα αλλάξει σύντομα.

Το πρόγραμμα της εκστρατείας καλλωπισμού θα αρχίσει  πιλοτικά από τη Σίνδο, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί  στη Χαλάστρα, τα Διαβατά και στις άλλες κοινότητες του δήμου Δέλτα.  Στη δράση θα συμμετέχουν και εθελοντές από κάθε περιοχή που θα επιφορτιστούν με συγκριμένες εργασίες  υπό  την εποπτεία της αντιδημαρχίας καθαριότητας. 

Την επιχείρηση στην κοινότητα της Σίνδου θα συντονίσει ο σύμβουλος του δημάρχου Δέλτα, Νίκος Γλερίδης.

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο