Ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης στο Αγιασμό των Υδάτων στη Χαλάστρα
7 Ιανουαρίου 2020
Εκδήλωση για τη νόσο Alzheimer στη Σίνδο
10 Ιανουαρίου 2020
Εμφάνιση όλων

Εργασίες ανάπλασης σε σχολεία του Δήμου Δέλτα

Τις ημέρες των εορτών   κατά τη διάρκεια των οποίων ήταν κλειστά τα σχολεία λόγω διακοπών «εκμεταλλεύτηκε» η διοίκηση του δήμου για να ικανοποιήσει  το αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας του Γυμνασίου Διαβατών και του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων προκειμένου να ολοκληρώσει μια σειρά παρεμβάσεων στο σχολικό κτίριο.

Οι εργασίες που άρχισαν λίγο πριν το κλείσιμο των σχολείων ολοκληρώθηκαν στις πρώτες ημέρες του 2020 με αποτέλεσμα οι μαθητές να επιστρέψουν σε ένα φρεσκοβαμμένο σχολείο με ανανεωμένες αίθουσες διδασκαλίας.

«Προτεραιότητα μας είναι να ικανοποιούμε τα αιτήματα των συμπολιτών μας για καθαρά και οργανωμένα σχολεία, γιαυτό το λόγο φροντίζουμε να βελτιώσουμε την εικόνα των σχολικών κτιρίων σε όλο το δήμο Δέλτα» τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης και υπογράμμισε ότι ο ίδιος είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον   Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  Αντώνη Αντωνιάδη προκειμένου να ενημερώνεται για όλες τις ανάγκες των σχολειών που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του δήμου. 

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Διαβατών ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την στήριξη και «την  άμεση ανταπόκριση στο χρόνιο αίτημα του Συλλόγου μας, που αφορούσε το βάψιμο των αιθουσών διδασκαλίας του Σχολείου μας και με αποτέλεσμα, να γίνει μία εξαιρετική δουλειά, μέσα στις δύο εβδομάδες των διακοπών» ενώ ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  Αντώνη Αντωνιάδη για την άμεση υλοποίηση του αιτήματός τους.

Παρεμβάσεις  έχουν αρχίσει να γίνονται και στο ΕΠΑΛ Χαλάστρας  όπου στα μέσα της επόμενης εβδομάδας  θα ολοκληρωθούν εργασίες  βαψίματος  στο σχολικό κτίριο.

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο