Συνεχίζονται οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών
9 Ιουνίου 2020
Δωρεάν ζωοτροφές για τα αδέσποτα του δήμου Δέλτα από την ΚΕΔΕ.
12 Ιουνίου 2020
Εμφάνιση όλων

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Δέλτα στον Καμπανιακό

Την διοίκηση του κυπελλούχου Καμπανιακού Χαλάστρας δέχτηκε στο Δημαρχείο στη Σίνδο ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης προκειμένου να τους συγχαρεί για την επιτυχία απόκτησης του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.

Ο κ Ιωαννίδης έδωσε συγχαρητήρια στον Βασίλη Παπαντωνίου πρόεδρο της διοίκησης της ομάδας για την λαμπρή πορεία που πραγματοποίησε ο Καμπανιακός την φετινή χρονιά έστω και αν οι συνθήκες που προέκυψαν λόγω του κορονοϊού είχαν σαν αποτέλεσμα την διακοπή του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

«Η ιστορική ομάδα της Χαλάστρας κατάφερε να διακριθεί κερδίζοντας το κύπελλο της ΕΠΣΜ. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που μια ομάδα του τόπου μας λαμβάνει τόσο σπουδαία διάκριση» τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Απευθυνόμενος στα μέλη της διοίκησης της ομάδας o κ Ιωαννίδης υπογράμμισε: «Είμαστε δίπλα σας στις προσπάθειες που κάνετε για να συμβάλετε στη διατήρηση του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και την ανάδειξη του τόπου μας σε όλη τη Μακεδονία μέσω του ποδόσφαιρου. Με αυτήν την επίσκεψη σας εγκαινιάζουμε μια στενότερη συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία του δήμου μας που έχουν ανάγκη στήριξης για να συνεχίσουν να φιλοξενούν αθλητές και να δημιουργούν νέα ταλέντα».

Ο πρόεδρος της ομάδας δώρισε στο δήμαρχο τη φανέλα του Καμπανιακού με το όνομα του κ Ιωαννίδη και το νούμερο 10, του καλύτερου παίκτη, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ Παπαιωάνου.

Στη συνάντηση ήταν παρόν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και τοπικός Αντιδήμαρχος Χαλάστρας Διονύσης Λιακόπουλος και ο αντιπρόεδρος της διοίκησης του Καμπανιακού Γιώργος Τσερέπης.

Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού Γιώργο Κυριακίδη τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Διονύση Λιακόπουλο  και τον αντιπρόεδρο του ΚΠΟΔΔ Αχιλλέα Χαντέ, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση που έγινε προς τιμή των παικτών και του προπονητή της ομάδας από την διοίκηση, για την απόκτηση του κυπέλλου.

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο