Υπ. Υγείας: Απαραίτητη η χρήση μάσκας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
5 Αυγούστου 2020
«Όχι» του δημοτικού συμβουλίου Δέλτα στην μονάδα αποτέφρωσης στη Σίνδο
5 Αυγούστου 2020
Εμφάνιση όλων

Ευχαριστήρια επιστολή του Κοινωνικού Παντοπωλείου δήμου Δέλτα σε χορηγούς

Το  κοινωνικό παντοπωλείο δήμου Δέλτα ευχαριστεί  τις εταιρείες  που ανταποκρίθηκαν με δωρεές και χορηγίες προϊόντων  τον μήνα Ιούλιο.

Τα προϊόντα που χορηγήθηκαν είναι τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής, πιο συγκεκριμένα ελαιόλαδο, αραβοσιτέλαιο, αλεύρι για όλες τις χρήσεις, ζυμαρικά, φακές, φασόλια, ρύζι, ζάχαρη, γάλα συμπυκνωμένο, σαμπουάν, κοντίσιονερ και μάσκες μαλλιών.

Τα προϊόντα διανεμήθηκαν κατά τον μήνα Ιούλιο σε 47 ωφελούμενα νοικοκυριά, συνολικά σε 149 άτομα, ενήλικες και παιδιά.

«Στόχος μας είναι να παρέχουμε βοήθεια, μέσω της διάθεσης προϊόντων πρώτης ανάγκης, στους οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερους κατοίκους του Δήμου μας, οικογένειες με παιδιά και μεμονωμένα άτομα που βρίσκονται σε κατάσταση οικονομικής ανέχειας η απειλούνται από αυτή» τονίζεται σε ανακοίνωση του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Δέλτα.

Τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Δέλτα και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας  Δημόσιας Υγείας κα Ελευθεριάδου Παρασκευή, ευχαριστούν θερμά τις αλυσίδες καταστημάτων Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΕΠΕ και Lidl hellas & ΣΙΑ Ο.Ε, την εταιρία Μύλοι Λούλοι Α.Ε και την εταιρία Kyana hellas A.E για την άμεση ανταπόκριση τους με την προσφορά των προϊόντων τους, αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο