Περιβάλλον και ποιότητα ζωής στις προτεραιότητες του Γιάννη Ιωαννίδη για το 2021
1 Δεκεμβρίου 2020
Πρόγραμμα συμβουλευτικής κατάρτισης εργαζομένων από τον ΣΒΕ
3 Δεκεμβρίου 2020
Εμφάνιση όλων

Ο Δήμος Δέλτα προσλαμβάνει 38 υπαλλήλους οκτάμηνης διάρκειας στην Καθαριότητα

Πρόσληψη 38 υπαλλήλων οκτάμηνης διάρκειας στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Δέλτα, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 74 (Διατάξεις για αντιμετώπιση του κορωνοϊού COVID-19 από τους Ο.Τ.Α.) του Ν. 4745/20 (ΦΕΚ 214/06-11-2020 τ. Α΄).

Την έγκριση πρόσληψης 38 εργατών-τριων  καθαριότητας ΥΕ αποφάσισε με την υπ’αριθ.287/2020  απόφασή της η οικονομική επιτροπής του Δήμου Δέλτα.  Από τους 38 υπαλλήλους, οι 29 θα εργαστούν ως συνοδοί απορριμματοφόρων και οι 9 ως εργάτες κοιμητηρίων. 

Οι  38 υπάλληλοι Υ.Ε θα προσληφθούν  με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας  προκειμένου να καλύψουν κενά σε  νευραλγικούς τομείς στη  Διεύθυνση Καθαριότητας και να δοθεί λύση στο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού στην αποκομιδή απορριμμάτων.

Οι ανάγκες στην αποκομιδή απορριμμάτων έχουν αυξηθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Την ίδια ώρα πολλά στελέχη του αξιόμαχου προσωπικού έχουν νοσήσει από κορωνοϊό ή έχουν έρθει σε επαφή  με επιβεβαιωμένο κρούσμα και βρίσκονται σε καραντίνα ενώ  μεγάλος αριθμός υπαλλήλων που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες έχει κάνει χρήση του δικαιώματος του και βρίσκεται σε άδεια ειδικού σκοπού.

 Η καθημερινή αποκομιδή και μεταφορά των απορριμμάτων και ο συχνός καθαρισμός των δρόμων, των κοιμητηρίων και των κοινόχρηστων χώρων σε όλο το Δήμο Δέλτα  είναι απολύτως απαραίτητη ώστε  να αποσοβηθεί η απειλή της δημόσιας υγείας. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την επισυναπτόμενη αίτηση ενδιαφέροντός τους υπογεγραμμένη στο e-mail: prosopiko@dimosdelta.gr από σήμερα  Πέμπτη 03.12.2020 έως και τη Δευτέρα 07.12.2020 στις 14.00.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά (τα οποία θα κατατεθούν κατά την πρόσληψη)

  1. Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του δελτίου ταυτότητας ή άλλου δημοσίου εγγράφου από το οποίο να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας.
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μπορεί να ζητηθεί αυτεπάγγελτα και από την υπηρεσία)

Επισυνάπτεται η Aίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο