Δρομολόγια λεωφορείων
18 Φεβρουαρίου 2022
Η πρώτη εκδήλωση του έργου «Μειώνω-Επαναχρησιμοποιώ-Ανακυκλώνω- Κομποστοποιώ στο Δήμο Δέλτα»
1 Μαρτίου 2022
Εμφάνιση όλων

Αναδιανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Ο Δήμος Δέλτα, μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας και στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA)», θα πραγματοποιήσει αναδιανομή αποθέματος τροφίμων σε δικαιούχους του προγράμματος, την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, από τις 09:00 έως τις 13:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Διαβατών, επί τις οδού Ελ. Βενιζέλου 5 στα Διαβατά.

ΠΡΟΣΟΧΗ!  Αφορά οικογένειες με δύο (2) μέλη και άνω.

 Για την παραλαβή των προϊόντων χρειάζεται να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή Διαβατήριο  και την εγκεκριμένη αίτηση του ΚΕΑ ή το ΑΜΚΑ σε έντυπη μορφή.

Επιτρέπεται να παραλάβει οποιοδήποτε μέλος που αναγράφεται στην αίτηση του ωφελούμενου με ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο) απαιτείται εξουσιοδότηση (με γνήσιο υπογραφής) και επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ του εξουσιοδοτούντος ωφελούμενου.

Η ανωτέρω δράση υλοποιείται μέσω της Σύμπραξης της Π.Ε. Θεσσαλονίκης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που έχει συσταθεί για της ανάγκες του ΤΕΒΑ και στην οποία ο Δήμος Δέλτα συμμετέχει ως εταίρος.

Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό Δελτίο Τύπου εδώ

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο