“Θέλουμε ένα Δήμο Πράσινο & Καθαρό” Πρόγραμμα Δενδροφυτεύσεων σε όλο το Δήμο Δέλτα
8 Φεβρουαρίου 2024
Πρόσκληση σε ενημερωτική ημερίδα εθελοντισμού και προσφοράς ζωής
14 Φεβρουαρίου 2024
Εμφάνιση όλων

Συνάντηση Δημάρχου Δήμου Δέλτα Γερακίνας Μπισμπινά με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ΚΑΘ Παπαδόπουλο Θεόδωρο.

Η Δήμαρχος Δήμου Δέλτα, κα Γερακίνα Μπισμπινά, υποδέχθηκε τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης, σε μία συνάντηση όπου αναλύθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τον ρόλο της Κεντρικής Αγοράς στην τοπική κοινωνία και οικονομία.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν η παρουσίαση και συζήτηση της πρωτοβουλίας “Save the Food”, η οποία αναπτύχθηκε από την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης με στόχο την καταπολέμηση των προβλημάτων φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος μέσω του περιορισμού της απώλειας τροφίμων.

Η πρωτοβουλία “Save the Food” έχει ως σκοπό τη σίτιση ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, την παροχή εργασίας σε μακροχρόνια άνεργους και την ενίσχυση της βιωσιμότητας μέσα από τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων.

Η κα Γερακίνα Μπισμπινά εξέφρασε την ένθερμη υποστήριξη του Δήμου Δέλτα προς αυτήν την πρωτοβουλία, τονίζοντας την ανάγκη για συνεργασία μεταξύ των τοπικών φορέων και οργανισμών για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την προστασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, τόνισε τη σημασία της καινοτομίας και της ενεργού συμμετοχής σε προγράμματα που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση και των δύο πλευρών για συνεχή συνεργασία και υλοποίηση δράσεων, με στόχο τη δημιουργία μιας πιο δίκαιης, βιώσιμης και αλληλέγγυας κοινότητας.

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο