Ορκίστηκε νέος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Δέλτα
14 Οκτωβρίου 2020
Ο Δήμος Δέλτα τιμά τον Μακεδονικό Αγώνα
18 Οκτωβρίου 2020
Εμφάνιση όλων

Προκήρυξη διαγωνισμού για εκμίσθωση τριών κυλικείων σχολικών μονάδων

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δέλτα, ανακοινώνει ότι προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωσθη και ανάθεση λειτουργίας & εκμετάλλευσης των κυλικείων των σχολικών μονάδων 3ου Γελ Εχεδώρου, 1ου ΕΠΑΛ Χαλάστρας και 2ου Γυμνασίου Χαλάστρας (Ανατολικού).

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα της Νέας Μαγνησίας (25ης Μαρτίου 25) τ.κ 57008 , ημέρα Παρασκευή στις 30 του μηνός Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10.00 π.μ. (ώρα λήξης παράδοσης προσφορών).

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν: α) Φυσικά Πρόσωπα καθώς και δημοτικά νομικά πρόσωπα β) Πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γνώστες της Ελληνικής γλώσσας. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να δοθούν από την αρμόδια υπάλληλο Γραμματειακής υποστήριξης Θεοχαρίδου Θεοχαρούλα (τηλ. για πληροφορίες: 2310783555, e-mail: antoniadis2epitropi@gmail.com  ή μπορούν να παραλάβουν τη διακήρυξη του διαγωνισμού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το κτίριο που στεγάζεται στο ΚΕΠ Σίνδου Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 6Α, περιοχή: Σίνδος Θεσσαλονίκης

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο