ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑ
22 Μαρτίου 2013
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΠΓΔΜ
27 Μαρτίου 2013
Εμφάνιση όλων

Εμβολιασμός – Οδοντιατρικός Έλεγχος Παιδιών Δήμου Δέλτα

Οι ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ σε συνεργασία με το Δήμο Δέλτα αναγνωρίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο των παιδιών στην αυριανή κοινωνία, τα προβλήματα και τις ανάγκες των ελληνικών κοινωνιών , υλοποιούν ειδικά μελετημένα προγράμματα με στόχο τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη ανάπτυξη τους. 
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η Κινητή Παιδο-οδοντιατρική Μονάδα <<ΛΗΤΩ>>, ευγενική χορηγία της εταιρίας VODAFONE προς την Οργάνωση ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και η οποία λειτουργεί κυρίως με εθελοντές που επιθυμούν να προσφέρουν τις επιστημονικές τους υπηρεσίες σε όσους τις έχουν ανάγκη.
Η Κινητή Παιδιατρική Μονάδα θα βρεθεί κοντά στα παιδιά του Δήμου Δέλτα που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για οικονομικούς η κοινωνικούς λόγους και θα παρέχει υπηρεσίες δωρεάν διαγνωστικού οδοντιατρικού έλεγχου και εμβολιαστικής κάλυψης.
Η δράση θα υλοποιηθεί στην Δημοτική Κοινότητα Σίνδου (Ιατροκοινωνικό Κέντρο) το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 και στη Δημοτική Κοινότητα Χαλάστρας (κτίριο ΚΑΠΗ) την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013. Ώρες προέλευσης 09:00 έως 13:00.
Διευκρινίζεται ότι ο οδοντιατρικός έλεγχος αφορά όλα τα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών του Δήμου Δέλτα, ενώ ο εμβολιασμός αφορά μόνο στα ανασφάλιστα παιδιά αυτής της ηλικίας. 
Κατά την προσέλευση θα πρέπει να προσκομίζονται βιβλιάριο υγείας, εμβολιασμών και ασφαλιστικών ταμείων .
Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Πετράκη Αλέκα στο 2310797280.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο