Εμβολιασμός – Οδοντιατρικός Έλεγχος Παιδιών Δήμου Δέλτα
22 Μαρτίου 2013
2 Εβδομάδες ΔΩΡΕΑΝ Προληπτικού Ελέγχου για τον καρκίνο του Παχέος Εντέρου
28 Μαρτίου 2013
Εμφάνιση όλων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΠΓΔΜ

GLOBAL

Στα πλαίσια του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: IPA ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑ «ΕΛΛΑΔΑ – ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» 2007-2013
ΑΞΟΝΑΣ: 2. Ανάδειξη των περιβαλλοντικών πόρων και της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής του Προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εταίρων στο Συνεδριακό Κέντρο της Σίνδου την Παρασκευή 29 Μαρτ 2013.

Συνοπτική παρουσίαση του έργου ENVI
Το έργο «Τοπικές Κοινότητες σε Περιβαλλοντική Δράση»/ «Local Communities in Environmental Action» και ακρωνύμιο ENVI υλοποιείται στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης του IPA Διασυνοριακού Προγράμματος «Ελλάδα – Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» 2007-2013, και εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας 2. Ανάδειξη των περιβαλλοντικών πόρων και της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής του Προγράμματος, Μέτρο 2.1 «Προώθηση και προστασία των περιβαλλοντικών πόρων της περιοχής».

Το εταιρικό σχήμα απαρτίζεται από τέσσερις (4) εταίρους:
➢ Δήμος Δέλτα (Γενικός Επικεφαλής Εταίρος 1/ Overall Lead Partner 1)
➢ Δήμος Kavadarci (Οικονομικός Επικεφαλής Εταίρος 2/ Financial Lead Partner 2)
➢ Όμιλος UNESCO Νέων Θεσσαλονίκης (Εταίρος 3)
➢ YMCA Skopje (Εταίρος 4)

Βασικός στόχος του έργου είναι η πραγματοποίηση κοινών δράσεων για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την αξιοποίηση των φυσικών πόρων, καθώς και η υλοποίηση συγκεκριμένων παρεμβάσεων που θα συμβάλλουν στην προστασία του τοπικού φυσικού περιβάλλοντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο