Πρόσκληση για συνεδρίαση του Δ.Σ.
21 Απριλίου 2015
Περίληψη διακήρυξης ανοικτής δημοπρασίας
23 Απριλίου 2015
Εμφάνιση όλων

Μ.Φωτόπουλος: «Ελπίζω ότι μέχρι τις 7 Μαΐου η κυβέρνηση θα έχει αλλάξει ρότα»

Xairetismos dimarxou 16 9 2014

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη

 

Μετά το πέρας της χθεσινής (21/4) έκτακτης συνεδρίασης της ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Το είπα και το πρωί. Αυτό το πραξικόπημα κατά της αυτοδιοίκησης δεν θα περάσει. Για μία ακόμη φορά ο δήμαρχοι της χώρας δείξαμε καλή διάθεση προτάσσοντας το εθνικό συμφέρον. Γι’ αυτό και ζητούμε από την κυβέρνηση να συζητήσουμε το θέμα για να βρεθεί λύση που θα σώζει την πατρίδα χωρίς να πνίγει τη αυτοδιοίκηση.

Δεν πρόκειται να παραδώσουμε την αυτοδιοίκηση βορά στους δανειστές. Έχουμε χρέος προς τους εργαζόμενους στους Δήμους. Έχουμε χρέος προς τους πολίτες του τόπου μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δέλτα θα συνεδριάσει εκτάκτως την Πέμπτη με ένα και μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη. Επίσης, αν χρειαστεί, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ θα προσφύγουμε στο ΣτΕ. Στο μεταξύ, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τις Περιφέρειες και αναμένουμε την απάντηση του Πρωθυπουργού για τη συνάντηση που έχουμε ζητήσει.

Ελπίζω ότι μέχρι τις 7 Μαΐου, ημέρα διεξαγωγής του Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, η κυβέρνηση θα έχει αλλάξει ρότα. Υπέρ της αυτοδιοίκησης και υπέρ της πατρίδας μας. Και θα ακυρώσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Μέχρι τότε, ο Δήμος Δέλτα θα απέχει από την εφαρμογή της». 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο