Προμήθεια εξαρτημάτων για μηχανήματα κήπων
26 Μαΐου 2015
Πίνακας αιτούντων για την πρόσληψη της θέσεως Π.Ε. Παιδιάτρου
26 Μαΐου 2015
Εμφάνιση όλων

Δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «αυτό το καλοκαίρι είναι δικό μας»

Εώς την Παρασκευή 12/6/2015 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα “Αυτό το καλοκαίρι είναι δικό μας” που προσφέρει δωρεάν δημιουργική απασχόληση το καλοκαίρι του 2015, για παιδιά και νέους που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία και στα Τμήματα Ένταξης. Το πρόγραμμα διοργανώνει η Μή Κυβερνητική Οργάνωση ΕΛΙΞ – Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας, με την Υποστήριξη της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ και σε συνεργασία με το Δήμο Δέλτα και το Δήμο Εύοσμου – Κορδελιού. 

Με το πρόγραμμα αυτό, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά, να ζήσουν ένα διαφορετικό καλοκαίρι προσφέροντας τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που θα αναζωογονήσουν την ψυχολογία τους και θα αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, μέσα απο ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, που θα περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά, ομαδικά παιχνίδια, περιβαλλοντική και διαπολιτισμική εκπαίδευση. Το πρόγραμμα θα συντονίζουν εκπαιδευτικοί, ειδικοί παιδαγωγοί και ειδικευμένο προσωπικό, με τη συμβολή των εθελοντών της ΕΛΙΞ απο την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περίοδοι και χώρος διεξαγωγής δραστηριοτήτων

α) ΠΕΡΙΟΔΟΣ 29/06 έως 10 /07 και

β) ΠΕΡΙΟΔΟΣ 13/07 έως 24/07

Χώρος: 13ο Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού, οδός Κύπρου και Κρήτης.

Ώρες προγράμματος: από 09:00 έως 13:30 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή σε όλα τα παιδιά άνω των 9 ετών που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία και στα Τμήματα Ένταξης. Στο τέλος της περιόδου σε όλα τα παιδιά απονέμεται αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους.

Εγγραφές έως Παρασκευή 12 Ιουνίου , στο γραφείο του 13ου Ειδικού Σχολείου Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, 9:00 με 13:00.

Δικαιολογητικά εγγραφής:  Αίτηση συμμετοχής (δες συνημμένα έντυπα) και ιατρική γνωμάτευση (ΚΕΔΔΥ) του συμμετέχοντα. Οι επιλαχόντες θα ενημερωθούν για τη συμμετοχή τους κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Δωρεάν Μεταφορά με σχολικό μόνο για όσους κατοικούν στον Δήμο Δέλτα. Για τους εκτός Δήμου, με ευθύνη των γονέων τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο