Ευθ. Φωτόπουλος: «Μεριμνούμε για τους εργαζόμενούς μας, για να φροντίζουν τους δημότες μας»
18 Μαρτίου 2019
Ευθ. Φωτόπουλος: «Κανείς δεν πρόκειται να αλλοιώσει την εθνική συνείδηση του λαού μας»
20 Μαρτίου 2019
Εμφάνιση όλων

Ξεκινούν στις 21/3 οι αιτήσεις για την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων Δήμου Δέλτα

Ξεκινούν από αύριο, 21-3-2019, οι αιτήσεις των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Δέλτα για την οικονομική τους ενίσχυση, σύμφωνα με το άρθρο 202 παρ. 1 του ν. 3463/2006.

«Για μία ακόμη χρονιά στεκόμαστε με πράξεις στο πλευρό των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας, πέραν της υποστήριξης που παρέχουμε στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είναι μια απόλυτα συνειδητή επιλογή υποστήριξης των ανθρώπων που υπηρετούν κατά κύριο λόγο τη λαϊκή μας παράδοση και τα αθλητικά ιδεώδη, των ανθρώπων που ψυχαγωγούν τα παιδιά μας δίνοντας τους συνάμα αρχές και αξίες για να πορευτούν στη ζωή τους με ηθική. Είναι μια πράξη υποστήριξης των τοπικών δημιουργικών δυνάμεων, στο χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού. Ούτως ή άλλως, οι περιοχές και οι άνθρωποι του Δήμου Δέλτα είναι στενά συνδεδεμένες με τη γη και την παράδοση αλλά και με αθλητικές επιτυχίες, στο παρελθόν αλλά και σήμερα, όχι μόνο στα ομαδικά αθλήματα αλλά και στα ατομικά» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλος.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων πρέπει να καταθέσουν την αίτηση στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου (κτίριο Διοικητικών Υπηρεσιών – Σίνδος), το αργότερο μέχρι τη Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, στις 12 το μεσημέρι.

Η αίτηση θα διατίθεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.dimosdelta.gr καθώς και από το γραφείο Αθλητισμού (κτίριο ΚΕΠ, Ελ. Βενιζέλου 6Α – Σίνδος | κ. Αναστασιάδου Ευδοξία, τηλ. επικοινωνίας 2313-305919).

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομιστούν στο Δήμο μετά την έγκριση των οικονομικών ενισχύσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τη σχετική αίτηση μπορεί να κατεβάσει ο ενδιαφερόμενος από την ιστοσελίδα του Δήμου Δέλτα dimosdelta.gr

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Μετά την έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο, απαιτείται η προσκόμιση των κάτωθι δικαιολογητικών:

190319 ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

190319 ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Πρότυπα για σύνταξη ειδικού προϋπολογισμού (α) για αθλητικά σωματεία και β) πολιτιστικοί σύλλογοι ) και γενικού προϋπολογισμού: 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο